Otroligt kul!!

Brukar hålla lite koll på statistiken här på bloggen och det är otroligt kul att se så många besöka den, men glöm inte att lämna kommentarer=).

I dag har det varit en otroligt tuff dag i soppornas värld. Har haft som jag tidigare skrivit otroligt ont i magen. Men nu har det börjat släppa me jag har varit otroligt hungrig i dag. Jag har kämpat på och stått emot så jag känner mig så duktig.
För övrigt har det varit en lugn och skön dag som slutade med en promenad på eftermiddagen då solen stack fram. Dock ingen värme men skönt att komma ut.
Om en timme lite drygt kommer älsklingen hem från jobbet för att sedan gå in i sin ledighet, ska bli skönt att ha honom hemma. Tänk att jag tycker det är så tråkigt när han jobbar natt.

Kollar på eurovision song contest ska bli intressant att se om Anna går vidare, hon gjorde ett otroligt bra framträdande så nu är det bara upp till folket hur dom röstar.

Förresten hörde på radion i dag om förskolan där man gått hem och glömt barnen. Helt ofattbart att det kan hända, trodde det var omöjligt i dagens samhälle. Så jag säger bara SKÄRPNING!!!! Föräldrarna måste ju kunna lämna barnen och känna sig trygga. Måste bero på dålig kommunikation.

Nu blir det att gosa in sig i soffan!

Kramiz

Lina
2010-05-30 @ 19:09:20
URL: http://linaskriver.blogg.se/

Jag håller med dig helt o fullt! det är roligt med kommentarer! därför ska jag härmed bli bättre på att lämna sådana :) Du med tycker jag! :D Tack för sistens.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0