18 månaders kontroll!!!


I dag var det dags för lillan att få spruta igen. Månaderna bara springer i väg och hon växer för fullt. Tänk att hon redan är 18 månader. Så i dag blev det spruta mot mässlingen, röda hund och en sak till som jag redan har glömt eller så är jag för trött för att tänka nu=)...hihihi.
Innan vi åkte tilll bvc så lunchade hela familjen med w, väldans trevligt var det. Men på vägen till sjukhuset så somnade lillfia vilket inte var så himla bra för när vi kom dit så tog det ett bra tag innan vi fick liv i henne....skruttan. Men lagom till vägning så fick vi efter mycket om och men henne att vakna. Ja man kan ju inget annat än å säga att hon sover tungt. Vägningen gick toppen men däremot att mäta sig har tuva sedan en lång tid tillbaka hatat varför vet jag inte och värre blev det när sprutan kom, usch det skär i en hjärta när hon blir så ledsen. Men kurvan ser jätte fin ut och hon har följt den fint ända sen hon kom. Så nu behöver vi inte åka till bvc sen förrän hon fyller tre år=).


Detta är vårat underverk / lilla prinsessa som nu har lyst upp våran vardag i redan 18 månader. Detta är från bb men det känns som i går. 

Eftersom tuva nu är stora tjejen så förra veckan blev det pink i pottan nästan varje dag=). Hon älskar att rita,klappa händerna, leka indian, hoppa,snurra runt och leka kurragömma ( där hon gömmer sig). Hon kan var huvudet, munnen, näsan, händerna fötterna, rumpan, håret och var öronen är. Just nu så är hon inne i en mys period massor av pussar och kramar delas ut men mot folk hon inte träffat förr så blir hon väldigt blyg och ställer sig tätt intill mamma och och pappa. Men dock så har hon börjat blivit en del envis men konstigt vore väl annars hon har ju att berås på...hihihi. Har nog glömt hälften av allt hon kan men detta är vad jag kommer på nu.

För övrigt så har vi tillbringat dagen med massa bus. Morbror F kom på eftremiddagen och ingen blev gladare än Tuvis. Räckte med att han sa bu så skrattade hon så hon höll på att vika sig. Så dom har busat massor. Klockan tio i sju somnade en utslagen prinsessa. Så jag F och hans komppis L har haft filmmys till Trassel. F ska sova här två nätter eftersom mamma och p är i Riga på en mini semester. Vilket dom verkligen är värda!!!

Just det i går var vi ner på sjötorget då Tuvas farmor hade barngympa med alla dagis och dagmammor. Tuva som i vanliga fall tycker det är jätte kul när hon och farmor studsar omkring hemma blev super blyg och vågade inte göra som dom andra barenn utan tittade snällt på. Farmor är ju som klippt och skuren för detta=).

Längtar tills på lördag för då ska vi åka och kolla på en ny soffa en Divan som jag länge velat ha så håll tummarna!!!
Snart väntar sängen så man orkar upp i morgon för då blir det jobb.

Sov gott ♥.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0