Fyra bröllop och en bergavning....

Usch i dag har varit en rolig dag men samtidigt en jobbig. Haft super mycket på jobbet med fyra bröllop att stå i men det har även hänt en del tråkig heter.

En nära släktings fru somnade in i dag klockan ett på dagen. Går inte att beskriva med ord hur man känner.....det är hemskt fyrtiofem år gammal. Livet är så himla orättvist!! Tänk dig tanken att din mamma inte kommer finnas med i ditt liv och din uppväxt...... 
Men nu slipper du lida av alla smärta, och alla slipper se hur ont du har. Sov gott, du kommer alltid att finnas i våra tankar ♥. Jag tänker på er alla!!

Inte nog med det så har det hänt mera, min syster fick åka hem tidigare från semestern för att hennes häst är dålig, finns heller ingen annan utväg än att avlida den. Även fast det är ett djur som kommer dom oss männsikor otroligt ära. Många kramar till dig finns här om du vill prata.

Usch vilken dag, men kvällen bjöd på en trevlig femtio års middag. Nu blir det sängen för att sen gå upp tidigt för att jobba. Efter det vidare hem för fix och bröllop.

God natt

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0