dagarna bara springer i väg!

Tycker inte att man hinner mycket på dagarna, dagen hinner bara börja och sen är den slut. Förstår faktikst inte hur man hann med allt förut eller så planerade man dagen mycket bättre från start. Nu blir det att man tar den mer som den kommer.

Jag och Tuva var på första föräldragrupps träffen i dag, känner kankse att det inte var så mycket för oss. Man kan lika gärna träffas några stycken hemma för att fika och prata. Då kan barnen få ligga på golvet och busa lite än att få sitta i knä i nästan två timmar. Men i stället så satt vi i ett trångt litet rum där det var super varmt. Det ända som får plats är ett stort bord med stolar, är kankse inte så givande inte för oss som har lite äldre barn. Hon som höll i det försvann efter en halvtimme, så det kändes lite b. Visst det är ju bra för att man knyter kontakt med andra men då kan man lika bra gå på öppna förskolan där barnen kan ligga ner och busa, tror nog att vi får ut mera av det.

På kvällningen tog vi en promenad som slutade hos finaste Petra. Blev kaffe och prat. Tuva fick låna deras läragå stol och hon gillar den skarp. Idag kom hon på hur man förflyttar sig i den, är så kul att se hur hon hela tiden utvecklas. Men nu sover våran ängel för natten och kankse ska man själv ta och krypa ner.

I morgon ska jag och min underbara familj ta en shopping dag, får se vart vi hamnar Uppsala eller Valbo är inte riktigt bestämt men lutar nog mot Valbo ändå är så skönt att gå och shoppa där. men men det visar sig i morgon.

Natti natti på er, sussa sött

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0