Ny vecka nya tag!!

Helgen har varit helt underbar i fredags var vi hem till Tuvas farfar och våldgästade=). Lördagen ja då bar det av ner till sjön för att kolla när älsklingen skulle köra sin båt som han äntligen har fått igång, den går som bara sjutton men började strula lite på slutet. På kvällningen åkte jag in till uppsala för att träffa miina underbara vänner frida, lina och linda. Frida hade lagat en sån otroligt god middag så vilken tur för mig att jag hade dispans=). MMMM det bara smälte i munnen blir svårt att slå det där nästa gång dom kommer till mig. Tyvärr så är inte Lina med då eftersom hon flyttar hem till dalarna...snyft!!!

I söndag var det Morsdag ♥ och vi började med en lugn och skön morgon efter det blev det promenad. Eftermiddagen tillbringade vi genom att åka runt till våra mammor. Vi avslutade dagen med kina mat fast jag fick snällt titta på.

Själv så har jag världens bästa mamma som jag älskar så otroligt mycket, vad skulle jag göra utan henne???

Nu är det som sagt måndag och ny vecka. I morse bar det av till I för vägning och hämtning av nya soppor, vägningen gick bra och det visade sig att jag gått ner ytterligare 1,6 kg vilket jag blev jätte glad över. Trodde verkligen inte det eftersom jag syndat den här veckan. Men nu i efterhand var det skönt eftersom jag haft så ont i magen, så det var värt mödan! 
Kom hem för en stund sen efter en skön promenad i solen, Underbart ♥.

Ses Sen

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0