Så himla nöjd=)


Vilken dag detta har varit. Vaknade till strålande sol som bidrog till toppen humör.
Så underbart med sol!!!
Det blev en lugn start på dagen med mys. Efter att vi äntligen tagit oss upp ur sängen så gjorde vi oss i ordning för dagen men man tycker ju att förmiddagen bara springer förbi. Tuva somnade ute i vagnen i dag och älsklingen meckade och jag hade inget för mig så jag drog ner till gymmet.
Det gick så jäkla bra i dag, gahh vad glad jag blev. Sprang 5,2km på bandet och det gick så bra. Fick håll ordentligt två gånger men bet ihop och den försvann. Känns så bra i efterhand att jag inte saktade ner på farten och inte heller stannade för att gå en stund. Bra jobbat=). Efter löpningen blev det mag övnigar, armhävningar och plankan.
Hoppas nu att det känns lika bra nästa gång. För i dag var det en sån dag då jag kände att jag måste klara detta eftersom jag ska springa vårruset. Ville bevisa för mig själv att jag kunde, och det kunde jag. Har gått med ett leende i dag hela dagen på läpparna och längtar till jag ska ner nästa gång.
Ni som läser det här kanske tycker: Bara 5,2 km, det är väl ingenting. Men för mig så var det de och jag blev riktigt peppad och glad.

På eftermiddagen så satte vi oss ute på altanen där det var minst 30 grader, sååå himla varmt och skönt. Det är underbart med inglasat det här tiden och början innan sommaren kommer.
Till middagen så kom mamma, p och f hit. Alltid lika mysigt. Tuvis farmor var också förbi men bara en snabbis, blev inget bus i dag.

Tänkte att jag skulle ha lagt upp bilder på sessan nya kläder men orkar inte nu utan det får bli i morgon  är så himla trött.


Jag med mina två ♥.

Sov gott, massa kramar.

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0