Det blir aldrig som man tänkt sig.....

 

Hej alla fina där ute! Den senaste veckan har varit fullspäckad. Fina M och hennes familj skulle ju komma på middag hit men i bland blir det inte som man tänkt sig. Tuva vaknade upp på tisdagen med feber och lite snorigt och eftersom dom har en så pass nyfödd så tyckte jag att det var dumt att chansa. Å det var väldans tur för morgonen efter så började hon dagen med en spya. Dock kom det bara en och inget mer så vi vet inte var det berodde på. Kurering har alltså stått på vårt schema. Helgen var fullspäckad fredag började vi med läkarbesök i uppsala för skruttans skull. Två minuter tog det att konstatera det vi redan visste. I höst blir det operation dock tar den bara fem minuter men dom måste ändå söva henne. Hon ska nämligen klippa sitt tung band som är jätte kort och tjockt. Men vi tycker att det känns skönt att få det gjort innan hon blir större och nummer två tittar ut. 
Eftermiddagen och kvällen bjöd på fullt hus. M:s jobbar kompis kom förbi med sin nyblivna familj och visade upp deras lilla sessa. Såå söt och liten. Sen kom syrran med karl över och drack en kopp kaffe. D och pojkarna var också här och när P kom så blev det middag för hela slanten. 
Lördgaen tillbringade jag en tid av på bakluckan med P.  Jag älskar att gå där och skrota, dock så går det inte så fort för mig men desto mer hinner man se=). På kvällen var jag helt slut och had super ont men efter vila så blev det lite bättre. Så det blev middag även i dag med hela familjen T, J:sson. Fast denna gång grillat. 
 
Vädret har varit kanon alla dagar utom söndagen som öste ner men det var ganska skönt blev vila hela dagen. 
 
Måste berätta att min handläggare från försäkringskassan ringde och presenterade sig. Å en stor guldstjärna till henne för gud vad trevlig hon var. Fler sånna så skulle ingen vara missnöjd, ändå så har jag alltid blivit trevligt bemött men aldrig pratat med en sån trevlig person som henne. 
 
Lite bilder från dagarna som gått: 
 
 
 
 
I morgon hoppas vi på sol igen så vi kan bada lite. Nu ska jag ta och sortera ur lite kläder från Tuvis garderob. 
 
Kram M

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0