Vilken helg!

Hej fina du! 
Nu är det sommartid igen och helgen har gått i en rasande fart. 
Tänk att tiden går så fort när man är ledig. I lördags storstädade M huset som jag skrev tidigare. Han hade fått tag i nåt supermedel som han skulle testa på golvet och klinkersen i badrummet. Ljus klinkers med vit fog är ingen jätte hit men titta på resultatet. 

Före: 


Efter: 

 
Ser ni vilken skillnad... Wow! 

I går fick vi en skön sovmorgon av barnen. Klockan halv tio gick vi upp, så underbart. Efter en sen frukost packade vi in barnen i bilen och åkte ut till Marcus mormor och morfar. Dom blev så glada över att vi kom och framför allt hans morfar som är hel förtjust i Melvin. Tror det kan bero på att Melvin är så lik M i sättet och framför allt när M var liten. Kaffe, fikabröd och massa prat gjorde att tiden bara skenade iväg. Vidare hem för att dumpa av grabbarna för lite mor och dotter tid. Vi gick på bio med en kompis och hennes barn vi såg filmen Home som visades i 3:D. Super bra film som Melvin hade älskat. Han är ju galen i filmer som Dumma Mej och Scooby Do. 
Min kompis ena grabb somnade efter tjugo minuter och skruttan somnade med en kvart kvar av filmen. Snacka om att kunna slappna av ❤️. 
Haha vilken sömntuta va! 
Efter bion blev det lek för barnen och kaffe för dom vuxna. På kvällen åt ett par vänner middag här och Marcus fick hjälp att ta ur motorn ur bilen, Tusen tack! 

En ny vecka har börjat och det betyder nya möjligheter och utmaningar. 
Den här veckan består av jobb, jobb och mera jobb. Endast ledig onsdag! 
Tuva har varit med sin farmor i stan hela dagen och haft mysigt och roligt. Kul och se vad hon shoppat när hon kommer hem. Kan visa bilder sen.
 
Kram på dig! 

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0