Massor av bus och lek!!

Hej allihopa, förlåt för att jag inte skrivit på några dagar men det har varit fullt upp. Jag kan ju ta allt nu=).
I lördags så blev det inget maxisim då tuva hade legat sjuk och vi var förkylda. I stälet blev det promenad med pulkan tillsammans med familjen t/j. Massa mys blev det med lunch. Efter det gick jag till jobbet och var där i tre timmar då vi gjorde i ordningen inför söndagens skyltsöndag. Sedan hem där alla väntade på mig för när jag gick till jobbet så gick dom allihopa hem till oss och ungarna busade för fullt. Det blev taco- mys , vin, öl för grabbarna och glögg...mums. Det blev en sen kväll då vi inte gick och lag oss förrän klockan två.

Söndagen tillbringades på jobbet med det sista piffet inför eftermiddagen. Det blev så otroligt fint och mysigt på affärn. Felicia kom och stod för sin skönsång...ååå hon är bara för bra. Hon avslutade kvällen med att sjunga från balkongen utomhus ♥. Älsklingen skulle bege sig till jobbet och jag hade då turen att träffa m som följde med hem och åt sen middag. Blev en massa prat om allt/ingenting och det var skönt.

Gårdagen var full späckad med bus. Jag och tuva gick över till p och barnen medans marcus sov här hemma. Hon tycker att det är så himla kul att få leka med dom. Vi kom inte hem förräns vid halv fem så det blev en heldag. Tuva var helt slut på kvällen och somnade tidigt.

Även i dag har vi vart till pojkarna och lekt. Det är så kul nu när dom verkligen känner igen varandra för dom blir ju så glada när dom ses. Älsklingen kom när han vaknat och vi fikade lite innan vi åkte hem och bar in en massa ved. Skönt att ha det inne nu när dom säger att det ska bli så kallt ute. Inatt i gimo där älsklingen jobbar så var det - 22°ute...brrr. Men nu är vi reda för kylan. Vi har även varit iväg och handlat en sväng men funderar nu på att börja med middagen.
Sedan blir det eventullet promenad med m och efter det skall det provas kläder. I morgon ska nämligen jag, mammsen och syrran åka till stockholm och The Studio där vi skall fotas. Ska bli spännade och kul. Få se om man blir bra på några bilder brukar ju inte lyckas bli det. Nu håller jag i alla fall tummarna för att det blir fina kort. Skriver mera om det i morgon.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre så nu får jag allt ta mig i kragen och laga lite mat.
Busan i full fart här hemma =).


Ses sen kramNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0