Oj oj oj det har hänt mycket på senaste tiden.....


Ja vart ska jag börja egentligen... För två veckor sedan var vi upp till bvc för tuvis skulle få sin vaccin spruta mot, mässlingen, rödahund och påssjukan. Allting var jätte bra fram tills i onsdags då hon fick 40 graders feber och hon började få utslag över hela kroppen ( röda prickar) och då menar jag hela kroppen.
På midsommarafton  såg det hemsk ut. Usch stackars liten. Så på kvällen blev det en tur till akuten för hon skrek hysterisk i perioder och hade gjort det sen i onsdags. Det visade att läkaren trodde hon fått mässlingen en allergisk reaktion på sprutan som utvecklade detta. Men dom hade aldrig varit med om något liknande och hon sa även att detta kliar jätte mycket. Hem med salvor för att smörja men på midsommardagen blev det en tur igen tack vare klådan. Denna läkare sa samma sak att han aldrig varit med om något liknande men han kunde lika lite säga att det var mässlingen som att det inte skulle vara mässlingen. Han var jätte osäker. Men vi fick i alla fall tavegyl mot klådan och den hjälpen...Tack gode gud för det!!!
Nu har tulltan kartat på sig jätte bra och hon börjar se fin ut igen, men hon har prickar kvar men inte som förr.
Ja vad är det man säger??? Jo just det: - Det blir aldrig som man tänkt sig!!! Så denna midsommar kommer vi sent att glömma.

Förutom detta så mår vi alla tre bra. Vi snickrar för fullt här hemma och börjar nu se ett ljus=). 
Jag jobbar för fullt på dagarna medans mina älsklingar är hemma och myser.

I dag tog jag cyckeln till jobbet vilket resulaterade i när jag kom hem att jag cycklat tre mil....YES. Eftersom det blivit dåligt med träning nu när det varit så fint väder och vi snickrat så tänkte jag att  jag tar cycklen till jobbet så har jag det gjort när jag kommer hem så i morgon är det dags igen=).

Jag hoppas att ni har haft en mysig och skön midsommar?? Vi har även hälsat på min lillebrors bebisar, fyra söta små kanin ungar....ååå man blir helt såld. Jag har fått min favorit=).Visst är dom söta? Min favvo är den längst till höger.Tuva har fått en ny grej som hon gillar skarpt och det är hopp borgar så på marknaden blev det hoppa av=).Våran sötnos ♥.

Nej nu blir det sängen så man orkar upp tidigt i morgon bitti, natti natti.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0