Vårruset!!


Nu är det avklarat och jag är så nöjd över mig själv att jag gjorde det, Jag sprang vårruset!! Jag fick tiden 33,20 vilket jag är super nöjd med. Har ju varit dum och inte tränat varierad löpning utan jag har bara kört plant på gymmet och det märktes i lårena för shit vilken mjölksyra jag fick på slutet. Men däremot satte jag personlig bästa tid med 2,30 och bättre ska den bli. Dock kände jag efteråt att jag var ovanligt tung i kroppen och mycket riktig nu är jag grymt förkyld med lite halsont. Men var gör det nu när jag grejjade mitt mål, Stolt är jag ialla fall. Jag fick min medalj=). Tack L & L för sällskapet ni var grymma!!!

Morsdag har även hunnit infinna sig under min dåliga period av bloggande men det har varit fullt upp här hemma. Men den firade vi och började dagen med en tur till uppsala med D och barnen. Där blev jag i frågasatt om jag var mamma till fyra barn=). Kassörskan på biltema kunde inte sluta glo på oss. I efterhand skulle jag ju ha svarat ja och sedan sagt att pappan blivit bög men vi lever alla ihop...hahaha då hade hon väl dött=). Ja herregud det finns folk till allt.
På kvällen blev det middag hos världens bästa mamma som jag har turen att ha, Älskar dig ♥. Du betyder allt för mig och vad skulle jag/vi göra utan dig. Du är BÄST!

I dag har jag städat, tvättat, klippt gräset och grundmålat. Alltså en vanlig måndag hemma hos oss. Tuva var helt slut i dag efter mycket bus och lek ute så efter en dusch och välling så somnade hon tio i sju. Lite tidigare än vanligt men det behövdes för hon var helt slut...sessan vår.

Nu ska jag och älsklingen ha lite måndags mys med räkor, måste ju lyxa till det i bland!!!
Sen blir det sängen, natti natti.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0