Kloning????

I dag har det varit en fullspäckad dag från morgon till kväll. Konstaterade i dag i bilen mellan allt att jag borde klona mig. Hur ska jag hinna allt??? Jag kan ju inte hinna vara överallt och ingenstans, å det känns inte som att jag duger. Alltid är det någon som inte blir nöjd, men vad ska jag göra??? Den här veckan har min prinsessa verkligen kommit sist, har knappt hunnit träffat henne i och med att man jobbat... Får se hhur denna veckans jobb blir. Hade hoppats på en skön mys dag i dag men icke. Blev jobb fram tills två (dock ej på mitt ordinarie) sedan hem byta om och in till pappa på sjukhuset. När jag komhem var klockan åtta på kvällen. Blev middag hos mamsen där min familj var och sedan lite mys med mitt lilla ♥. Nu sover hon sött och själv så är man helt slut blir till att sova för att orka upp i morgon för då är det dags att jobba. Ska bli super kulmen jag hoppas på en lite lugnare vecka.


Förresten kul att se att så många besöker bloggen=). Kom i håg att lämna lite kommentarer, jag blir så glad av dom!!!


Sov sött

Vart tar tiden vägen!!

Usch det har varit en fullspäckad vecka. Hinner inte med någonting nu när man jobbar. Har knappt hnnit träffat min underbara dotter och det känns inget kul. Men i dag var jag ledig så i morse var vi p mini sim och Tuvis är helt galen i vattnet, snacka om att hon älskar att bada=).
Efter badet åkte vi hem jag fixade till mig och sedan i väg på bakluckan. Var super lite folk och alla som stod där hade mest skit saker. Men älsklingen shoppade lite verktyg.

Jag är sååå jäkla trött ut slut nu på kvällarna så jag orkar ingenting, har inte ens blivit någon träning eller bloggande. Hoppas det vänder snart men det gör ju inte saken bättre att det blir så mörkt så tidigt. Känns som att hösten är här nu och snart fyller jag år. Men det blir nog inget kalas i år för älsklingen jobbar eftermiddag så det blir nog bara mys med sessan vilket är helt underbart, eventuellt middag med mamma och dom. Men vi får se är lite mer än en vecka dit. Sen är man ett år äldre....eller blir man yngre???? Näe tror inte det va!!!!

Prinsessan sover s¨gott och snart är det min tur att krypa ner fullspäckad dag i morgon med jobb och sedan direkt vidare till pappsen som ligger på sjukhuset igen. Man kan ju undra när det ska vända?? Bra blir det ju aldrig igen men man hoppas på bättre i alla fall.


Sov gott mina vänner

Jobb time!

Morgonen började helt underbart här hemma vaknade av att Tuva stod och ropade efter dada=pappa i sin säng. Märks att han har jobbat nu och inte varit hemma. M löft över henne och vi mös innan det var dags för uppgång. Älskar mornarna med Tuva för hon är helt underbar och hon bara älskar att mysa=).
Måste bara flika in om gårdagens morgonstund. Tuva låg och åt välling i sängen ocj jag låg brevid som vi alltid gör. Hon är ju en stor tjej nu som ska hålla flaskan själv. Så jag pussade henne på kinden och sa: - Mamma älskar dig!
Då släpper hon flaskan med ena handen, tittar på mig och smeker mig på kinden. Sedan tar hon flaskan igen och fortsätter att äta. Jag rös i hela kroppen av lycka och sedan kom det en liten tår och ett stort leende av en stolt mamma till världens finaste dotter ♥.

Men åter till denna dag. Efter frukosten så var det dags för mig att bege mig till jobbet. Ska nu jobba i två veckor medans M är hemma för lite pappa ledighet. Det har varit en super rolig dag på jobbet. Skönt att komma ut och känna att man bidrar med lite till hemmet och få träffa folk. Har varit en toppen dag med mycket skratt, glada kunder och en hel del att göra. Men gud vad man saknar sessan, förstår nu älsklingen hur han känner när han är och jobbar. Fast samtidigt kul att dom får vara själva och mysa.
För jag tycker att det är otroligt viktigt att dom får egen tid precis som jag och Tuva får.
Efter jobbet var det snabbt hem för ombyte och sedan iväg igen för möte på kommun huset om upphandlingen om blommor. Personligen tycker jag att det är sjukt att en butik ska få allt vore det inte bättre om kommun gynnade fler precis som dom gör i dag! Men nu ha vi varit där, tagit del av den lilla informationen och sedan får vi se hur det slutar.

Mina älsklingar var hos mamma och väntade för där bjöds det på middag efter men tulltan sov när jag kom dit. Men jag hann ju i alla fall att träffa henne i fem minuter innan jag åkte på mötet.
Middagen var smasken och till det bjöds det på nostalgi= Fångarna på fortet! Älskar det pogrammet men hata ormarna....usch vad äckligt.

Prinsessan är det full fart på här hemma. Hon står mot allt och går med hjälp av att hålla i sig mot saker. Ibland eller ganska så ofta så släpper hon för att gå men lyckas inte riktigt men en del dunsar i baken blir det=). Men hon är envis...undra vilka hon berås på????

Tuva sover nu så sött i sin säng, älsklingen är i källaren och meckar med båten och jag ska strax ta och krypa ner så jag orkar upp i morgon bitti men först så ska jag gå ner och se hur det går för honom.



Mina guldklimpar och finaste♥.
Älskar den här bilden som togs för några veckor sedan ute på ön.

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0