Ny frisyr!

God eftermiddag, tänkte börja dagens inlägg med att visa en bild på min nyklippta prins. 


Så söt så, jag är ju ingen frisör men jag försöker... Hihi. 

Någonting som jag tycker kan vara jobbigt i veckorna är middagarna. Känns som om man bara äter samma mat hela tiden. Mycket för att det är smidigt men också för att man vet att barnen tycker om men framför allt beror det på ide torka. Helgerna är mycket lättare och då lyxar man ju till det lite extra!
 Men det jag vill få fram och undrar över är om du har något gott middags tips du vill dela med dig av? Vore super skoj med lite nya goda recept! 

I kväll är det håll i gång i skogen men Tuva kändes lite varm när hon kom hem så vi får se om det var falsk alarm eller om hon fått det Melvin hade. Dock har hon varit utomhus på utflykt hela dagen så det kan bero på att det varit lite kylig, blåsigt och kallt och sen när man kommer in får kroppen en liten chock. Men det är ju inte omöjligt att hon också fått det Lillebtor hade. 

Kram M 

Lite smått och gott!

I dag har det blivit mycket smått och gott här hemma. Vaknade lite lagom mör i kroppen efter en lång och skön promenad som jag tog med fina Martin i går kväll. Melvin fick vara hemma i dag med för han hade aldrig orkat med dagis. I dag var febern borta men han var lite hängig på förmiddagen men nu så verkar orken vara tillbaka efter nästan tre timmars sömn på dagen, tror han behövde det för att återhämta sig. 
Jag har passade på att ringa några samtal, städade, tvättade, gjorde klart det sista i brudpärmen och beställde mer bilder. 

Passade på att klippa lilleman i dag också men det var inte det lättaste. Han grinade hela tiden och sa att jag gjorde illa honom...haha ungar är roliga! När vi var klara så var han så nöjd och stolt.
Det blev helt ok får ta en bild i morgon så ni får se. Han ser alltid så mycket äldre ut när man klipper honom. 

Just nu ligger jag i soffan ny duschade efter ett super skönt tränings pass. Löpningen gör framsteg hela tiden och det är så skönt. Ni vet den där känslan i kroppen, shit så skönt det är när man känner och ser sina framsteg. 
Extra kul är det att träna tillsammans med Johanna. Samtidigt som vi tränar hinner vi lösa en del världs problem, hihi. Den här timmen en och en halv är så mycket värd för mig. Efteråt är det så skönt. Dock tror jag att det kommer kännas i morgon för i dag körde jag färre rep. Men med tyngre vikt. 

Just det försäkringsbolaget hörde av sigvi dag och bedömning blev en tredjedel till mig och två tredjedelar till honom så det var ju alltid något.

Nu blir det snart Hawaii five O och sen blir det vila ögonen inför en ny dag i morgon❤️. Sov gott kära du! 
Kram M 

Min lilla sjukling

Hej kära du! 
I dag är jag hemma med en febrig lilleman. Han har bara hög feber så vi hoppas att det inte blir någonting er. 
 Just nu ligger vi och myser i soffan och tittar på Mouk. 
Ute är det sol och blå himmel så underbart. Men jag vill gärna att det ska bli lite varmare i luften. 

I går gjorde jag en ny brudpärm till jobbet. Den förra var ganska sliten så det var dags för en ny. 
Det är så kul att titta på brudbuketter som man gjort. Tänk att man kommer i håg alla brudparen. En sak är då säker, det finns inget roligare än att få göra brudbuketter. Att tillsammans med brudparet få skapa en unik bukett bara för dom och efter deras önskemål. 
Många frågar mig hur min brudbukett ska se ut. Jag har en bild i huvudet som en dag ska förverkligas. Men jag tänker inte säga det till någon förrän det är dags. Nu kanske ni tycker att det är konstigt men jag vill att den ska vara min och för att ingen skall kunna ha en likadan eller liknande så behåller jag mina tankar och idéer för mig själv. 
Det är ungefär som med barnnamn. 
När man hittat ett man tycker om så behåller man det för sig själv tills man får använda det på sin skapelse 💞. 

Kram M 


Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0