Fredagsmys!


Halloj, i dag har det varit en fullspäckad dag med massor på jobbet. Efter jobbet har vi bara myst. Älsklingen drog i väg på grabbkväll med öl och hockey:). Jag och skruttan åkte till mamma och Co. Blev middag och sedan let's dance. Tuva blev jätte trött och sa som hon brukade när hon vill åka hem: - Tuvas hus mamma.
Vi hann inte mer än och komma in innan hon somnade, sötnosen:)

Just det skrutt är lite skadad. I går på dagis så var dom ute och lekte, tuva som älskar sandlådan var även denna gång där och lekte. Hon höll på och grejade på bordet när en annan pojke kom. Han skulle ställa upp en hink men det han inte såg var att tuvas fingrar var där och råkade då smälla ner plåt hink/ kastrullen över fingrarna så dom klämdes och som en reaktion så drog hon loss handen. Resultatet blev skalade fingrar och på undersidan av ena fingret blev det ett ganska djup och öppet sår. Så förstå hur ont det måste ha gjort, åå lill tulltan:(. Men omplåstrat får vi nu hålla lite koll.

I morgon ska vi påsk pyssla och bara vara!! Vad hittar ni på i helgen??

Kram M

Sjukstuga:(


Hallå fina! Här hemma har vi haft lite sjukstuga. Tuva har varit jätte grön snorig, hostig och hängig. Älsklingen och jag är även tok förkylda. Bihålorna, huvudvärk och jätte snoriga. Så m har varit hemma med tuva och jag har jobbat dock Inge kul när man inte är på topp, men men. I kväll ska m jobba natt och tuva ska till dagis i morgon får väl se hur många dagar det går innan hon blir hängig igen. Usch blir så less på vissa föräldrar som inte är hemma med sina sjuka/ hängiga barn. För det är väl lika jobbigt för alla som får vara hemma. Men så länge man skickar hängiga och sjuka barn så går det ju bara runt runt hela tiden. Hoppas verkligen tuva får vara frisk nu:).

I går kväll efter middagen så åkte vi och köpa en cykel till våran skrutt och hon blev så himla glad!
Här kommer en bild på premiär turen, men pappa var ju tvungen att justera lite. ( dock måste ny hjälm införskaffas vi köpte ny förra året men den är lite för liten, så det måste vi åka och köpa)

Kram m

Underbart!


Nu har vi varit ute hela förmiddagen i det underbara vädret. Lek på gården och sedan tog vi en cykeltur ner till sjön och änderna:). Blev även korv med
Bröd. Så nu är vi mätta men trötta.
Tuva ska vila en stund nu och sen får vi se vad eftermiddagen/ kvällen bjuder på.

I dag när vi var ute på gården och grejade så blev jag ruggigt sugen på att plantera i krukorna men det känns lite tidigt, men nästa helg då måste jag göra lite härliga vårplanteringar:).

Kram M

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0