dagarna bara springer i väg!

Tycker inte att man hinner mycket på dagarna, dagen hinner bara börja och sen är den slut. Förstår faktikst inte hur man hann med allt förut eller så planerade man dagen mycket bättre från start. Nu blir det att man tar den mer som den kommer.

Jag och Tuva var på första föräldragrupps träffen i dag, känner kankse att det inte var så mycket för oss. Man kan lika gärna träffas några stycken hemma för att fika och prata. Då kan barnen få ligga på golvet och busa lite än att få sitta i knä i nästan två timmar. Men i stället så satt vi i ett trångt litet rum där det var super varmt. Det ända som får plats är ett stort bord med stolar, är kankse inte så givande inte för oss som har lite äldre barn. Hon som höll i det försvann efter en halvtimme, så det kändes lite b. Visst det är ju bra för att man knyter kontakt med andra men då kan man lika bra gå på öppna förskolan där barnen kan ligga ner och busa, tror nog att vi får ut mera av det.

På kvällningen tog vi en promenad som slutade hos finaste Petra. Blev kaffe och prat. Tuva fick låna deras läragå stol och hon gillar den skarp. Idag kom hon på hur man förflyttar sig i den, är så kul att se hur hon hela tiden utvecklas. Men nu sover våran ängel för natten och kankse ska man själv ta och krypa ner.

I morgon ska jag och min underbara familj ta en shopping dag, får se vart vi hamnar Uppsala eller Valbo är inte riktigt bestämt men lutar nog mot Valbo ändå är så skönt att gå och shoppa där. men men det visar sig i morgon.

Natti natti på er, sussa sött

Vilken sovmorgon=)

God morgon på er trogna läsare, allt bra? Här är det i alla fall toppen, förutom lite snorigheter. I morse tog jag och prinsessan en riktig sovmorgon. Vaknade vid halv sju at prinsessan låg och bajsade, trodde jag men icke bara luft=) Sen mumsade hon lite och vi somnade om. Klockan tio vaknade jag med ett ryck så jag även väckte henne. Men vilken sovmorgon vi fick var ett tag sen nu man sov till den tiden på dagen. var grymt skönt och nu så känner man sig riktigt utvilad.

Lillan sitter brevid mig i babysitter, hon jollrar och skrattar för fullt, skulle vara bra kul att veta vad dom säger. Kankse: - Skit i datorn och lek med mig vet ja!!
Så det tänkte jag göra nu, ha en bra dag så syns vi senare.

Puss & kram

Suck....ja vad säger man?

I bland blir jag bara så less, vissa dagar känns det bara som att allt man gör blir fel. Kankse är det bara jag som inbillar mig, vad vet jag? Förmodlingen kommer man väl aldrig få ett svar på den frågan.

Idag upptäckte jag vilka gaddar Tuva verkligen börjar få, det börjar bli ordentligt vasst där inne nu. Man märker hur mycket det kliar på henne, och två stycken också trodde att dom skulle komma en i taget men icke. Tänk att hon börjar bli stora tjejen nu, fyra månader nästa vecka alltså ingen bebis längre. Träffade ett par för två veckor sen som hade en nyfödd lite flicka som var lika stor som Tuva när vi kom hem från bb och jag kan fortfarande inte fatta att hon varit så liten. Man måste glömma väldigt fort eller så är man så uppe i allt och hennes utveckligen som sker mer och mer för varje dag. Men en sak är säker, jag har fått världens finaste dotter.


För mitt barn: Innan du var avsedd, ville jag ha dig. Innan du föddes, älskade jag dig. Innan du var en timme gammal, skulle jag dö för dig. Detta är miraklet av livet.

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0