Ny vecka nya tag!!

Helgen har varit helt underbar i fredags var vi hem till Tuvas farfar och våldgästade=). Lördagen ja då bar det av ner till sjön för att kolla när älsklingen skulle köra sin båt som han äntligen har fått igång, den går som bara sjutton men började strula lite på slutet. På kvällningen åkte jag in till uppsala för att träffa miina underbara vänner frida, lina och linda. Frida hade lagat en sån otroligt god middag så vilken tur för mig att jag hade dispans=). MMMM det bara smälte i munnen blir svårt att slå det där nästa gång dom kommer till mig. Tyvärr så är inte Lina med då eftersom hon flyttar hem till dalarna...snyft!!!

I söndag var det Morsdag ♥ och vi började med en lugn och skön morgon efter det blev det promenad. Eftermiddagen tillbringade vi genom att åka runt till våra mammor. Vi avslutade dagen med kina mat fast jag fick snällt titta på.

Själv så har jag världens bästa mamma som jag älskar så otroligt mycket, vad skulle jag göra utan henne???

Nu är det som sagt måndag och ny vecka. I morse bar det av till I för vägning och hämtning av nya soppor, vägningen gick bra och det visade sig att jag gått ner ytterligare 1,6 kg vilket jag blev jätte glad över. Trodde verkligen inte det eftersom jag syndat den här veckan. Men nu i efterhand var det skönt eftersom jag haft så ont i magen, så det var värt mödan! 
Kom hem för en stund sen efter en skön promenad i solen, Underbart ♥.

Ses Sen

Otroligt kul!!

Brukar hålla lite koll på statistiken här på bloggen och det är otroligt kul att se så många besöka den, men glöm inte att lämna kommentarer=).

I dag har det varit en otroligt tuff dag i soppornas värld. Har haft som jag tidigare skrivit otroligt ont i magen. Men nu har det börjat släppa me jag har varit otroligt hungrig i dag. Jag har kämpat på och stått emot så jag känner mig så duktig.
För övrigt har det varit en lugn och skön dag som slutade med en promenad på eftermiddagen då solen stack fram. Dock ingen värme men skönt att komma ut.
Om en timme lite drygt kommer älsklingen hem från jobbet för att sedan gå in i sin ledighet, ska bli skönt att ha honom hemma. Tänk att jag tycker det är så tråkigt när han jobbar natt.

Kollar på eurovision song contest ska bli intressant att se om Anna går vidare, hon gjorde ett otroligt bra framträdande så nu är det bara upp till folket hur dom röstar.

Förresten hörde på radion i dag om förskolan där man gått hem och glömt barnen. Helt ofattbart att det kan hända, trodde det var omöjligt i dagens samhälle. Så jag säger bara SKÄRPNING!!!! Föräldrarna måste ju kunna lämna barnen och känna sig trygga. Måste bero på dålig kommunikation.

Nu blir det att gosa in sig i soffan!

Kramiz

Mag smärtor

Usch i dag har jag så jävla ont i magen. Nu är det tredje dagen med dessa magsmärtor i bland så krampar det åt så det bara är att lägga sig ner. Tycker att dom borde släppa snart om inte annat så får jag nog ringa till I och fråga om det är normalt.

Annars så vill regnet inte sluta regna, år så tråkigt ute sånna här dagar. Man blir ju inte sugen på att ta en promenad så det får vänta tills i morgon och förhoppningsvis så är det sol då.

Tuva ligger och sover och älsklingen grejar i källaren själv så håller jag på och packar ner hennes gamla kläder i lådor efter storlek. men nu får jag nog ta och fortsätta så jag blir klar någon gång!

Kram på er

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0