typiskt mig.....

På kvällningen har jag donat här hemma, plockat och dammsugit. Gick även ner i källaren för att starta en maskin tvätt och det gick jätte bra ända tills jag gick ner för att hämta den då jag insåg att jag så klart glömt tryck in START knappen. Ååååååå blir så arg på mig själv hoppas bara allt hinner att torka tills i morgon. Då e det ju valborg och vi ska åka till jossan och ragge (underbara vänner).

Nu funkar pannan men nu ä det för varmt inne. Rörmokaren fick inte igång cirkulationspumpen så nu kokar man snart. Jag vet att man inte ska klaga men nu måste jag faktiskt få göra det. Känns som om man skulle vilja gå naken för det är nästan eller det är olidligt varmt.
Men som sagt tvätten lär ju i alla fall torka fort=). Nu sitter jag och väntar på att den ska blir klar.

Jag har sånna vår och sommar känslor i kroppen. Det bara splitter. Skulle vilja göra så mycket men får nog snällt ta en sak i taget.

I natt är sista natten som älsklingen jobbar natt blir ett uppehåll på en natt för att sen jobba två och efter det vara ledig i fyra dagar. Jag är så lycklig har världens finaste familj och ett underbart liv. Det enda som jag kan klaga på just nu är värmen här hemma=).

Känns som om det har varit fullspäckat här hemma en lång period snart men nu börjar det kanske lugna ner sig. Tycker att det är på tiden så min älskade få ta och varva ner. Allt på en gång + natt skift vilket resulterade i att i går så fick han sova fyra timmar, i dag fem timmar och det är varken normalt eller hälsosamt.

Ska försöka ladda upp lite nya bilder på datorn som jag sen kan lägga ut, men det får nog bli i morgon för nu låter det som tvättmaskinen är klar och sängen kallar.

Sov gott mina kära

Renovering

Ja det sker båda här på bloggen och hemma. Vad tycker ni om bloggens nya utseende? Tyck gärna till med en kommentar och tips.

Här hemma donas det för fullt pannan är inne och ihop kopplad, började elda i dag. Så nu finns det massor av värme och varm vatten 1500 liter. Kort väggen i tvättstugan är kaklad men det är en del kvar men fint blir det.

I går kom prästen över för att gå igenom inför dopet, tog en jäkla tid.
Min kusin Alexandra blir gudmor och lillebror Fabian blir gudfar. Församlingsgården är lånad, gästerna anmälda och fikat planerat. Blir smörgåstårta som jag själv gör och Tuvas farmor ska göra kärleksmums till kaffet. I veckan som kommer ska jag och mamsen åka in och shoppa lite kläder och handla all mat. Känns skönt att allt är planerat.

På förmiddagen plockade jag med veden som vi typ flyttat hundra gånger ( känns det som) och som ytterliggare fick en ny provisorisk plats. Jag gjorde det medans mina älskligar som. Marcus hade jobbat natt och Tuva hade sin dagslur.

Usch för kylskåp! Vårat har sett så hemskt ut nu hur länge som hellst så i dag tog jag mig i kragen och gjorde en stor rensning. Två ica påsar blev det....suck!! Men nu ser det fint ut och man behöver inte skämmas när folk öppnar det nu.

Jag och Tuva var över till pappa en sväng i dag, han fick komma hem över helgen så  då passsade vi på att gå över. Var kul att se honom och speciellt i hemma miljö.

Nu ska jag dona med middan, kom gärna med förslag på måltider för här är det idé torka varje dag =).

bye bye

Nu var det ett tag sen...

Ja nu var det några dagar sen jag skrev, men det har varit fullt upp. Våran lilla prinsessa har varit sjuk så vi har legat ett dygn på akademiska sjukhuset. Hon har haft RS viruset som går nu. Slem hosta som fastar så hon ej får luft, snorig och hög feber 39,3° grader: hon var helt skåll het. Usch är inge kul när dom är så små, man hade hellre haft det själv så hon hade sluppigt. Vi har i alla fall världens snällaste dotter fast hon varit så hängig så har hon ändå skrattat och busat så mycket hon orkat med, helt otroligt. Ja vi är lyckligt lottade.

Det händer så mycket hemskt runt omkring en så jag har insett hur bra jag verkligen har det. Man ska vara rädd om dom man håller kär. Jag mår så dåligt när jag hör vissa saker och hur illa folk kan bli behandlade. Man tror inte att det är möjligt men tydligen.

I dag har älsklingen och Jonny börjat kaklat i tvättstugan och det blir verkligen super fint. Själv har jag plockat lite här hemma och tagit en lång promenad med Tuva och mamsen. Skönt för Tuva att få komma ut var ju tre dagar sen.
Idag blev det grillat och nu Die hard 4.0. Dom säger att den ska vara bra så nu blir det upp till bevis. Kollade på körslaget och rätta körer gick till final. Så om en vecka blir det till att hejja på team Picasso!

Min underbara vän är i stockholm i helgen med sin älskling och jag hoppas verkligen att dom har det super mysigt och helt underbart. Dom är värda varenad liten minut.

Många kramar till alla er

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0