Underbart!

Hej där! 
Vilket underbart väder vi haft i dag med strålande sol. 
I natt vaknade lilleman med feber som kommit och gått under dagen. 
Jag och Tuva började förmiddagen med en skön promenad och sedan fick hon leka med sina favvo killar. 

För vår del blev det hemma mys med lilleman och svärfar kom över på kaffe. Som vanligt försvinner tiden när man sitter och pratar. 
Korv med bröd till lunch sedan duschning och fix inför påskmiddag hos svärmor. Melvin fick vara hos mormor under tiden med tanke på att M:s mormor och morfar skulle komma. Jag kände att det var dumt om dom blir smittade framför allt hans morfar som varit dålig och är lite svagare i immunförsvaret. 

Maten var super god och det blev ett trevligt avslut på den här påsken! 

I morgon bitti ska jag till tandläkaren, usch och fy vad jag hatar det. Varför ska man ha tandläkar skräck? 

Nu ska jag kolla klart på Johan Falk innan sängen kallar. 

Kram M 

Påskdagen!

Hej vacker! 
Snart är påsken redan över och vi siktar mot sommaren nu när klockan är framflyttad en timme. Dessa dagar har skenat förbi med en rasande fart.
I morse låg vi och drog oss ett bra tag innan vi gick upp och åt frukost. 
Sen tog jag och Tuva en promenad, 
så skönt men det blåste en del. 
Vi gick förbi torget och tittade på björken som Melvins dagis pyntat så fint! 


Shopping av mat med mamsen hann jag och Tuvis också med innan vi for hem och bytte om. 
Det blev sedan lunch och middag hos mamma med syrra och hennes familjen. Barnen lekte för fullt och klockan var halv åtta när dom kom in efter lite tjat.
Så skönt nu när kvällarna blir längre. 

Nu har vi kommit hem efter en blåsig promenad och båda barnen sover skönt! 

Kram M 

Stor dag 💜

Glad påsk kära du! 
I går var det långfredag och hela familjen var lediga tillsammans. 
En jobbar kompis till M och hans barn kom hit vid tio på morgonen och barnen lekte och hade så kul hela dagen. M och J meckade fyrhjuling och jag roade mig med barnen. 
Efter lunch tog jag med Melvin och Noel ut till coop där det var fullt med traktorer och lantbrukar uppror. Tuva och Lucas var kvar hemma med papporna. 
Grabbarna tyckte det var så kul med alla traktorer och dom fick sitta i två varav en var min lillebrors och killarna var överlyckliga. 
När J och barnen åkte hem för att förbereda inför kvällen så hoppade hela familjen in i duschen för att göra oss redo för middag hemma hos dom. 
Det blev grill premiär och Gud så gott det var! Sen lekte barnen och vi avslutade med film i deras bio rum, så häftigt. En toppen dag och kväll med fyra barn som var helt slut när vi åkte hem, men barnen lekte jätte bra ihop. 

I dag har jag jobbat några timmar och vilket ös vi hade, super kul! Efter jobbet åkte jag direkt hem och hängde upp paket i trädgården. Det var en stor dag för lilleman. Påskharen kom nämligen och lämnade ett brev. 
Ni som känner Melvin vet att hans flaska och välling har varit hans allt och trygghet ända sedan han var liten. Men i dag var det dags att lämna det till påskharens harungar. 
Melvin fick ett brev på bron där det stod att han nu blivit stor och om han lämnade flaskan och vällingen i brevlådan så kunde han gå till baksidan. 

Melvin funderade en stund innan han bestämde sig. Vi var inte alls säkra på om det skulle funka men det gjorde det. Han lämnade ifrån sig flaskan och vällingen i brevlådan och gick till baksidan. Där i trädet hittade han två paket från påskharen och han blev super glad. 
Men när vi skulle gå in så tittade han i brevlådan men vällingen och flaskan var borta. 
Inge grin eller så men lite fundersam.
 Vi talade om att påskharen hämtat det till sina harungar. 
I paketen fanns det två transformers gubbar och han blev överlycklig och började leka medan jag gjorde mig i ordning inför påskmiddag hos Lena och Loffe ( M:S bonus mormor och morfar).
Det blev en mysig efter middag med målning av ägg, lek och jättegod mat. 


Vi kom hem för en stund sedan och Melvin kollade i brevlådan och frågade efter flaskan men det gick jätte bra. 
Han kröp ner hos mig i soffan och somnade ganska så på en gång. 
Trodde faktiskt att det skulle bli tiger tårar men inte då, spännande och se om han vaknar i morgon bitti och vill ha flaskan. Vore så skönt nu om detta funkar för flaskan har det varit sånt stoj och panik om varje dag efter dagis så nu håller vi tummarna! 
Stora killen, så duktig💜. 
Håll i er i dag åt han till och med Janson frestelse 👏🏻.

Nu blir det mys i soffan och i morgon väntar mer påskfirande hos mamma med syrran och hennes familj. 

Glad påsk till er alla massa kramar


Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0