Hallå!!


Hoppas allt är bra med er, våran helg har varit lugn och skön. Älsklingen har jobbat natt så vi har inte setts så himla mycket, men men. Jag jobbade i lördags och tuva lekte med Suzanne. Dom hade haft det jätte mysigt. Bakat muffins, ritat, byggt med lego och lekt i lekplatsen med mera.

I går åkte vi över till pojkarna en sväng och lekte. Tuva hade inte träffat dom på ett tag och självklart var det lite extra kul. Hon fick dessutom låna en prinsess dräkt och Tiara som hon bar stolt. Kanske skulle vi köpa lite utklädnings kläder till Tuva för hon tyckte det var jätte kul:).

Vi kom hem från dagis för ett tag sedan vi har hunnit med middagen och skruttan har suttit och ritat med målar färg i en timme nu, våran lilla konstnär.
Nu ska jag plocka undan maten och sedan åker vi till mormor en sväng.

Jo måste bara berätta i går morse när Tuva vaknat så sa hon det första hon gjorde. - mamma tuvas mormor.
Då frågade jag om hon saknade henne.
- Jaa mamma!
Så vi ringde henne och åkte sedan dit. När vi kom innan för dörren så ropade hon efter mormor och sedan sprang och fram i full fart och slängde sig i famnen på henne och gav henne massa pussar och kramar. Å det värmer i hjärtat när man ser sånt:).

Kram m

Kalla fakta


Hej alla rara läsare! Har precis suttit och kollat på ett för mig gripande program. Mc olyckan! En 22 årig kille som med sin flickvän bakom blev jagad av polisen. Högsta hastigheten var 285 km/h.

Men nåt som gör mig sååå himla arg är när poliserna först säger - ska vi sätta honom i räcket?

När han sedan kraschat så säger dom. - Underbart!, ja han måste vara helt slut nu.

Åå detta gör mig så himla arg. Personligen tycker jag att båda partnerna handlade fel, men som poliser borde man ha förstått hur detta skulle ha slutat och avbrutit mycket tidigare. Vad är dom för förebilder som jagar i dessa hastigheter och utan blåljus och syrener. Lät mer som dom tyckte att det var kul. Tänk om detta hade varit deras son eller sambo till deras dotter!
Mc föraren borde ha stannat från första början, det är väl bättre att ta böter.Än att mista sitt liv.

Som sambo till en mc förare så tänker man måtte detta aldrig hända oss. Hur skulle jag klara mig utan min älskling. Nej jag hoppas och vet att han skulle handla klokare i en liknande situation. Jag vet att man inte får tänka dessa tankar men ibland slår dom en. Men jag är glad att denna kille inte hade några barn som han lämnade efter sig.

Vad tycker ni?? Jag skulle vilja höra debatten kl elva men måste sova, ska upp tidigt i morgon :(.

Kram M

Godmorgon söndag!


Hej på er! I går var det en riktigt skit dag om man såg till vädret. Snöstorm, usch vill inte ha mer snö nu det ska ju vara vår. Ok jag vet att det fortfarande är tidigt men ändå.

Eftermiddagen bjöd på snickeri för mig och älsklingen. Dock inte hemma utan vi hjälpte p med den sista lägenheten. Men det är en del kvar men skönt att se när det händer saker:). Tuva var med mormor och busade massor. När vi snickrat klart så hade mamma gjort plankstek.... Mums!!

Men denna dag har börjat toppen. Vi fick sova till ca åttatiden då skruttan vaknade:). Sen låg hon och jag å myste länge i sängen då kommer älsklingen in och säger att han bakat Scones, dom var riktigt goda. Nu ska vi göra oss i ordning för en vända in till Uppsala och köpa en motor till vår garage port:).

Ha en bra dag allihopa! Massa kramar

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0