Vårruset!!


Nu är det avklarat och jag är så nöjd över mig själv att jag gjorde det, Jag sprang vårruset!! Jag fick tiden 33,20 vilket jag är super nöjd med. Har ju varit dum och inte tränat varierad löpning utan jag har bara kört plant på gymmet och det märktes i lårena för shit vilken mjölksyra jag fick på slutet. Men däremot satte jag personlig bästa tid med 2,30 och bättre ska den bli. Dock kände jag efteråt att jag var ovanligt tung i kroppen och mycket riktig nu är jag grymt förkyld med lite halsont. Men var gör det nu när jag grejjade mitt mål, Stolt är jag ialla fall. Jag fick min medalj=). Tack L & L för sällskapet ni var grymma!!!

Morsdag har även hunnit infinna sig under min dåliga period av bloggande men det har varit fullt upp här hemma. Men den firade vi och började dagen med en tur till uppsala med D och barnen. Där blev jag i frågasatt om jag var mamma till fyra barn=). Kassörskan på biltema kunde inte sluta glo på oss. I efterhand skulle jag ju ha svarat ja och sedan sagt att pappan blivit bög men vi lever alla ihop...hahaha då hade hon väl dött=). Ja herregud det finns folk till allt.
På kvällen blev det middag hos världens bästa mamma som jag har turen att ha, Älskar dig ♥. Du betyder allt för mig och vad skulle jag/vi göra utan dig. Du är BÄST!

I dag har jag städat, tvättat, klippt gräset och grundmålat. Alltså en vanlig måndag hemma hos oss. Tuva var helt slut i dag efter mycket bus och lek ute så efter en dusch och välling så somnade hon tio i sju. Lite tidigare än vanligt men det behövdes för hon var helt slut...sessan vår.

Nu ska jag och älsklingen ha lite måndags mys med räkor, måste ju lyxa till det i bland!!!
Sen blir det sängen, natti natti.

Uppladdning.....


Nu laddar jag inför vårruset som går av stapeln i kväll, shit vad har jag gett mig in på är så nervös. Men jag pratade med mina vänner som ska med i går och blev grymt peppad. Om inte annat så bir det en himla kul grej att göra.
Håll tummarna för mig nu och önska mig lycka till=)!!!! Ska snart göra i ordning lite matsäck som vi ska mysa med efteråt. Efter det ska jag göra i ordning middagen för den blir tidig i dag.

Förmiddagen har varit så lugn och skön, vi hade en mysig frukost tillsammans. Jag och tuva var ute en sväng på gården, sen har jag plockat och fixat här hemma.

Nej nu måste jag dona på här så jag hinner. Uppdaterar i kväll!!!

Kram på er

Trött....


Hallå där! Hur mår ni?? Jag har haft en sån här dag då jag är helt slut och så himla trött. Visserligen har det hänt mycket och man har varit spänd och lite nervös. Kanske så kom tröttheten när det släppte och nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Men vad tycker ni om låten jag laddade upp?? Jag är helt såld och älskar den dock så blev jag helt galen i live versionen som dom gjorde hos rix fm i måndags morse då det bara var sång och gitarr. Det är något speciellt med låten som gör att jag älskar den, så skön att lyssna på.


Snart är det dags för vårruset och jag är inte lika längre taggad eftersom det kommit en del saker emellan och träningen har fått lega på sidan. Målet är att ta mig runt på en ok tid vill inte ha för stora förhoppningar men kul ska det bli=).

I går kväll kom min underbara bonuspappa hit och hjälpte älsklingen att sätta upp våran nya garage port. Så nu är det bara lite panel som fattas på framsidan och sedan är panelningen helt klar. Sen ska foder upp och allt ska målas en gång till. Blir så himla snyggt och sån skillnad man kan inte tror att det är samma garage.
Appropå ingenting är det inte helt sjukt att det snart är juni och en månad till har bara passerat som en vind. Jag vet faktiskt inte längre var tiden tar vägen. Skolavslutningar nästa vecka och sedan säger det bara pang och midsommar har passerat.

Måste passa på att gratta tuvas farbror som i dag klarade körkortet. Massa grattis kramar från oss. Kommer själv i håg den dagen som i går, vilken frihet det kändes som när man själv fick ta bilen och dra i väg. Man är inte längre beroende av alla som man tidigare varit och framför allt ett steg längre ut i vuxen livet=). Men ännu en gång grattis.

Nu blir det lite tv titt och sedan sängen, i morgon väntar besök hos dagis på förmiddagen. Fick papper i går från dagis. Så nu har vi lite att fylla i=).

Natti natti

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0