ja ni suck.......

Hej alla glada läsare i dag har det varit sol hela dagen så vi har solat och badat. Åkte till Örbyhus med mamma och fabbe där vi träffade syrran fritz och alicia. Tuva badade för fullt och det var så mysig.
Men dagen började dock inge bra. I går kväll vid halv tolv då älsklingen kom hem från jobbet så gick han ner i källaren för att hämta tvätt och när han kom in i pannrummet så var det vatten på golvet. Då visade det sig att en av dom två gamla tankarna har gått sönder. Så i morse kom rörmokaren hit för att kolla och mycket riktigt så är det trasigt!!!!!! Jag säger bara tur att vi flyttade in tankarna där och att dom inte stod kvar i det gamla rummet men dock ej så kul att få punga ut ytterligare TIO TUSEN till......ååååååååå jag blir så less usch fy Bllllllllläääääää. Får man säga så????  Kan vi ha mer otur än vi haft nu, tror inte det men man trodde ju att det äntligen hade vänt men icke. Så nu blir det semester på hemma plan och inte till Holland.
Ja det är ju synd att man inte skiter pengar för dom går ju som sagt åt, men det skulle ju vara lite roligare om vi fick lägga dem på lite roligare saker än det vi gjort hittils. Men men sånt är livet finns dom som har det värre. Men ibland så känns det inte så!

Blir bara ett kort inlägg för nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att bättre tider kommer, sov gott ♥

Sol, vedtravning och mys!!!

Jag vill börja detta blogg inlägg med att tacka familjen T/J för gårdagen, den var så mysig. Vi började med en promenad som slutade med lunch ute och kina mat på kvällen. Blev en heldag och det var toppen!

I dag har det varit strålande sol ute. Så dagen till ära resulterade i vedtravning, inte så kul men ett måste.
I morgon kommer det nämligen ytterligare tio kubik till.....suck!!!!! Men men skönt när det är klart och det är ju gjort på några timmar.

På eftermiddagen blev det en promenad som slutade hemma hos en kär vän. Barnen lekte och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag och Tuva gick inte hem förrän strax efter nio. Hon somnade som en stock när vi kom hem, helt utmattad.

I morgon blir det förhoppningsvis sol och bad med mamma, lillebror, syrran och hennes prins.


Har lärt mig en viktig sak sedan jag fick barn och det är att prioritera. Vilket jag gjorde i dag, hade behövt dammsuga och plockat i och ur diskmaskinen. Men lag det åt sidan för att gå ut och njuta, mysa och umgås. Disken står ju kvar och dammråttorna också. Sånt kan man göra på kvällen när solen gått ner eller på morgonen. Så nu mina vänner blir det att ta reda på disken. Dammsugarn åker fram direkt i morgon bitti och sedan blir det att njuta av ytterligare en underbar dag.

En annan viktig sak som jag lärt mig är att sluta lyssna på en del. Speciellt på dom som bara klagar och letar fel. Men jag inbillar mig själv att dom personer som gör så gör det endast för att må bättre själva. Vad tror en del egentligen att man sitter och äter praliner och pillar sig i naveln hela dagarna???? Ja om det ändå vore så.....men nej nej vi har fullt upp här hemma och ändå ska vissa hela tiden på peka saker som borde göras. Saker som inte ligger högst på våran prioriterings lista. Bor man i hus så finns det alltid saker som ska göras eller förnyas men man får ju ta en sak i taget. Men som sagt vissa ser inte vad man gör eller har gjort utan måste hela tiden på peka vad som måste göras och jag är så less på det! Så nästa gång någon på pekar så tänker jag ta mig i kragen och sätta ner foten.... för man ska inte behöva ta vad som helst.Älskar min familj, är så himla glad och lycklig ♥

Midsommar

Helgen har varit helt underbarfint väder och gott sällskap. Midsommaraftons förmiddag tillbringade jag på jobbet vilket var toppen. Det var så kul att få jobba några timmar och det blev en del midsommar kransar att linda. Jobbade till klockan ett sedan begav det av hemmåt för att packa och göra sig midsommar fin. Eftermiddagen, kvällen och natten tillbringades ute på Frebben och det var helt underbart. Det blev ett riktigt midsommarfirande med dans runt midsommarstång, lekar, god mat och dans på logen tillsammans med öborna senare på kvällen. Tuva fick självklart en midsommarkrans!

Min söta prinsessa♥

Älskar den här bilden på henne men tyvärr gick den inte att ladda upp i större format.


Från bryggan

Älsklingen har barna sinnet kvar, denna bild togs efter några öl =)

Alla samlades för dans och lekar, bild från stugan ♥


På midsommardagen begav vi oss hemmåt vid två tiden. Åkte sedan över till mamma och dom för att hälsa på. Slutade med en underbart god middag, spel och mys kunde inte fått en härligare dag.
Tack alla ni som gjorde min midsommarhelg helt underbar.

 

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0