Ny tv!

Nu har vi äntligen införskaffat oss en ny tv, eller älsklingen shoppade en ny dan för julafton då han var in och handlade julklappar. Jag trodde han skojade men inte. Han kom hem med en Samsung 50 tum och vilken skillnad. Det var så bra pris på den så han tyckte att det var dumt att inte slå till för det var så få kvar. Blev ett helt annat rum, 32 tum tjock tv är nu ett minne blott.

Merry christmas!!!

God jul på er allihopa, det har varit fullt ös här hemma så det har inte hunnits med något bloggande=(. Kvällen före julafton var vi ner till sväfar för att ha julmys och det blev det på högsta nivå....sååå mysigt var det. Tuva fick massa fina paket och i ett av dom var det en ruschkana som ligger högt upp på populärlistan!! Julafton var lugn och skön vi var hos svärmor på förmiddagen och sedan åkte vi ut till minneslunden för att lägga ut rosor och tända ljus för pappa. Vi åkte sedan hem och mös, slutade med att vi alla sov vilket var super skönt. Åkte sedan upp till mamma och dom för en toppen kväll massa mys och skratt. Tomten tittade även förbi och det tyckte tuva var riktigt spännande, hon vågade till och med sitta i tomten knä. Bilder kommer.  Vi avslutade kvällen med tomten är far till alla barn, å jag älskar den filmen.

I dag blir det en lugn förmiddag, vi ska upp till mamma och dom för att äta frukost. På eftermiddagen åker vi till syrran för att fira jul ♥.

Jag lovade ju att jag skulle berätta något kul. Kommer ni i håg när jag och älsklingen var till stockholm??? Det gör jag och kommer aldrig att glömma dom dagarna. Min prins Friade och vi ska gifta oss!! Men vi har inte bestämt oss när.  Jag är världens lyckligaste=).Hoppas nu att ni får en fin fortsättning på denna jul. God jul önskar vi er alla

4:de advent och nu är sista ljuset tänt!

God morgon på er. Här har vi sovit gott så nu är vi utvilade, nästan i alla fall. Usch i går kväll var jag riktigt trött= helt slut så det blev läggdags tidigt. I dag hade jag tänkt pulka åkning men attans vad kallt det vra  kollade på mätaren nyss och det stod - 10° grader. Så vi får se om det går ner lite i grad så blir det nog pulka. Tuva älskar ju det så jag hoppas!!! Älsklingen ska sova några timmar nu efetr att ha kommit hem från sista natt passet. Nu vankas det ledighet i tre veckor....MYS!! I dag är det 4 :de advent så i kväll blir det mys middag med alla fyra ljusen tända. Funderar på när vi ska köpa granen. Vi brukar alltid klä den kvällen före julafton men i år ska vi bort så det får nog kankse bli på onsdag. Vill inte ta in den för tidigt för man har ju sina traditioner och dom vill man ju följa=).
I dag ska vi åka och köpa ny julgrans belysning men inte först på eftermiddan då m har vaknat.
Klockan fem måste jag vara hemma för då sitter jag bänkad framför tv:n då svenska tjejerna i  handollslandslaget skall spela EM final, vilket är historiskt=). You go girls!!!
Nej nu ska jag leka med lillan.

Ha en mysig fjärde advent!! Kram

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0