Mysdag!!

Nu är hösten här och tankarna bara snurrar i huvudet. Varför??? Men tyvärr kommer man aldrig att få svaren. VI har haft en tuff period här hemma som inte är slut än men jag är otroligt glad över att jag har en underbar sambo och dotter och en toppen familj som alltid finns där.  Helgen har varit lugn och skön, älsklingen jobbade och jag och tuva bara mös. Vi var på minisim vilket hon älskar och sedan en sväng till min morfar.
I morgon börjar min jobb period i två veckor så i dag blir det shopping och massa mys i stan. Vi skulle ha åkt till åland men det blåser så otroligt mycket att det inte känns som att man vill betala för att må dåligt=).
Tuva älskar sin gåvagn som man både kan sitta i stå i och mecka med. Hon har ju sett hur pappa gör=).
Självklart så går hon oxå med den!!

Varför????

Usch den senaste veckan har varit som en enda mardröm men nu är den över. Nu sover du skönt och slipper all smärta och vi slipper se dig lida.
Jag älskar dig massor och kommer alltid att göra det. Kommer att ha dig i mina tankar varje dag och bära dig med mig. Det har varit en kamp en längre tid men tillsammans så hjälptes vi åt även fast det inte räckte till. Lasse Stefanz var dina stora favoriter och därför så ägnar jag dom här låtarna till dig och jag vet att du älskade dom.
Även fast din kamp nu är över så har vi våran kvar. Att kunna gå vidare blir tufft utan dig men vi måste bara klara det och tillsammans så gör vi det. Du har visat oss att är man stark så kommer man långt. Just nu så känns allting bara som ett stort tomrum...ett stort svart hål som inte går att fylla igen.
Det var så mycket som vi skulle göra men som vi aldrig hann, men jag vet att du alltid kommer att vara med oss.

Älskar dig Pappa, Nu och för alltid kommer du alltid att finnas i mitt/ våra ♥. Sov gott.
Älskar dig din mathilda

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0