Städning!!!

Usch vad jag har ledsnat på att städa. Är nog bara en period som man är inne i men fy, kan nästan spy på dammsugaren. Kanske inte så konstigt heller med tanke på att man gör det dagligen. Men dom senaste dagarna så har jag inte dammsugit och därför mått dåligt av det, men i dag så gjorde jag det och gud så skönt det var när det var klart. Rent och fint vilket jag gillar!

Träningsvärken har jag..sååå skönt. Blir till att smörja in mig med heat loation innan jag hoppar i säng. I morgon bitti blir det uppgång tidigt, jag ska nämligen till ett par bekanta och passa deras barn en stund. Direkt därefter så blir det gymmet och konditions träning. Ska bli skönt att springa loss träningsvärken. Känns kanon att ha kommit in i träningen igen.

Älsklingen jobbar eftermiddag denna vecka och vi har massor av roligheter som väntar oss. På onsdag blir det lekdejt med b och söte a. Torsdag då får vi nya bilen och på fredag så blir det en tripp till stockholm för att hämta hem datorn. På hemvägen så blir det även ett stopp i uppsala för lite shopping till rustningen.

Idag har våran lilla prinsessa kommit på ett nytt sätt att åka ruschkana, på mage. Hon skrattade så hon storknade och åkte om och om igen=). Sötnöten vår ♥.

Nu ska jag jag hänga lite tvätt och sedan se förra veckans avsnitt av familjen annorlunda.

Kram på er

Familjen Annorlunda!!

Sitter och kollar på veckans avsnitt av familjen annorlunda. Detta är ett program som jag gillar att titta på men i bland så tänker man: Herregud!!!!

Ena familjen den från Dingle där är ju mamman så hispig. Planering kan man ju tycka vore en fördel ibland.
Familjen från motala är mina favoriter. Pappan i familjen borde ha en stjärna inte många som skulle ha det tålamodet som han har. På föräldrarna så ser man verkligen hur det lyser kärlek när dom tittar på varandra.
Dom från Märsta har ju fullt ös, och pappan alltid lika cool lugn.
Men förstå vilken vardag dom har fullt schema från morgon till kväll. Ekonomiskt så verkar det ju som att vissa av familjerna skiter pengar. Helt otroligt med så många i en familj.

Ett roligt program och intressant att titta på. Vad tycker ni????

Helt slut =)!!!

Vilken dag, helt toppen. Började förmiddagen med lite bus och lek. När Tuva tog sin dagliga sömnlur så passade jag på att titta på skidor, Vilken rysare!! Sedan väckte jag min kärlek och hela familjen gick ner på isbanetävlingen. Det var massor av folk och många kända ansikten. Kul att få prata av sig lite och träffa en del gamla vänner. Men det blåste ruggigt kallt och tårna frös man rejält om.
På slutet ledsnade Tuva så vi gick hem men promenaden kändes såååå lång. Hon ville inte sitta i vagnen och bara mamma passade för stunden. När vi väl kom hem så var det som att vända på en hand. Då var det pappa som gällde och lek på rummet. Ja hon är söt men bestämd, tror hon har några att berås på.

Gah vad min kropp är slut. Dock är det självförvollat, jag har varit på ett riktigt mördar pass på Pumpen i dag. Ledaren sa: - Utmana er själva!!! Dom ledorden följde jag och det var super tufft men skönt. Jag lag på mer vikter och det var skönt att känna att man klarade det.  Men i morgon väntar nog träningsvärk, hihihi.

Fick en god middag av sambo när jag kom hem, sedan blev det en varm dusch och en inn smorning av aloe heat loation. Den funkar super bra mot träningsvärk.

Nu sitter jag i soffan med ett stort glas vatten och skall se veckans avsnitt av solsidan. Blir nog sängen tidigt i kväll.

Kram på er ♥

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0