Äntligen!


Hallå, ja nu verkar det som att denna hemska magsjuka har gett sig av. Usch som värst spydde skruttan 13 spyor på en och samma dag:(. Vi har klarat oss bättre men inte kommit undan!
Skönt att hon äntligen får behålla maten.

Aristocats går fortfarande varmt här hemma nu kan man den helt utan till men vårat hjärta tycker den är lika bra varje gång, sötnosen!

I morgon blir det jobb och efter det måste vi åka till stan och köpa bilbarnstolen som vi skulle ha köpt i söndags. Vi har massor med punkter på köpa listan. Mest förvaring: till hallen, tvättstugan och Tuvas rum. Många fler punkter borde fixas och vi har gjort en att göra och köpa lista, åå vad lång den blev men mest små grejor. Dock sånt som drar i väg pengar väg:(. Men det är bra investeringar så vi får se vad vi kommer hem med i morgon. Blir nog en hel del skulle jag tro:).

Kram M

I bland blir det inte alltid som man tänkt sig!!


Hej på er:) rubriken passar väldigt bra in på hur våran helg har varit. Fredag och lördag började med jobb och massor av mys, bus och lek. En toppen helg med fint väder. I går var det morsdag och det skulle vi fira. Jag skulle börja dagen med jobb vilket jag också gjorde sedan skulle vi åka till stan för att köpa ny. Bilbarnstol och säng till skruttan. På kvällen skulle vi fira morsdag. Men när jag var på jobbet så ringer m och berättar att Tuva hade spytt och detta fortsatte hela dagen. Slutade i 13 spyor usch stackars liten hon var helt slut sista kom vid nio tiden på kvällen och sedan kom febern. Men peppar peppar så har hon inte spytt nåt mer men hon är helt slut så nu myser vi till filmen Aristocats. Å hon älskar den:) Våran lilla skrutta har verkligen haft otur den senaste tiden med sjukdomar hoppas bara att vi klarar oss från spyorna. Nu håller vi tummarna för att hon snart vill börja äta. Men det blev i alla fall mycket mys på Morsdag:).

Kram M

Glädje tårar:)


Fick precis ett meddelande av en kär vän. Så nu sitter jag här med glädje tårar! Deras lilla prinsessa har nu kommit till världen, massa lyckönskningar till er.

Massor av kramar

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0