När ska det ge med sig?

Hej på er! Nu är jag så less på dessa bakterier som jag ständigt åker på hela tiden. Har varit jätte förkyld nu i fem veckor med uppehåll på max 3 dagar. Den här gången har det satt sig i halsen, bihålorna och ständig huvudvärk. Märks att man är extra mottaglig under graviditeten. Funderar på om man ska ringa upp och se om man kan få nått så det ger sig. Tror det är dagisbakterier som jag får hela tiden. Skruttan verkar vara immun nu för hon har klarat sig och det är ju himla skönt i alla fall. Men jag vill ju också bli pigg igen. Vill ju helst ha repat på mig innan nästa tittar ut men det ser lite mörkt ut. Har varit och lämnat Tuvis på dagis och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Borde städa men funderar på att lägga mig en stund först och hoppas på att detta är borta när jag vaknar=). Haha ja drömma går ju! Måste berätta att även jag har nu köpt mig en one piece, trodde inte det skulle hända men jäklar så skönt det var att lulla runt i. Tuva garvade åt sin mor och likaså älsklingen. Men nu vill hon också ha en så jag har lovat att köpa en åt henne med. Perfekt att ha en sådan nu när man kommer gå hemma med en bebis och mysa. Nej nu måste jag ta mig i kragen och lägga i en maskin tvätt i alla fall så något blir gjort i dag=). Kram M

Underbara och älskade!

 

Hej! När jag fyllde år så fick jag en toppen present av mina två älsklingar. En ny kamera som jag verkligen har önskat mig länge. Vi hade två stycken men tyvärr lag dom av båda två samtidigt  och sedan dess har bild dokumenteringen varit urdålig. Förr hade jag med mig kamera jämnt och fick superfina bilder men med Iphonen blir dom inte de samma. Jo visst dom blir bra men inte som min nya kamera. Jag hade önskat mig en liten smidig kamera som jag kan ha med mig överallt. Så nu fick jag en och dessutom är det vattentålig i  10 meter och stöt tålig på 2 meter vilket passar mig kanon. Så en hel-nöjd tjej har nu börjat tagit bilder igen=).
Tänkte lägga upp några på våran skatt, våran Underbara och Älskade tjej♥
 

 

 


 

 

 

Finns inte ord för vår kärlek till denna envisa lilla tjej ♥

Hösten är här!

 
Hej alla fina! I dag är det regn och rusk ute och riktig höst. Men jag gillar det eftersom man passar på att mysa extra mycket inne. Finns det något bättre än tända ljus och krypa ner med en fillt i soffan på kvällarna? Nej jag tror inte det. 
I dag har jag inte gjort många knop alls. Hängt lite tvätt är väl typ det ända. Min kropp har skrikit vila så jag har faktiskt lyssnat på den. 
 
Shit nu är det inte långt kvar till skrutt tittar ut. Vi längtar SÅÅÅÅ mycket efter dig. Vi är nu inne i vecka 36 och jag har så svårt att fatta att vi snart är en till i familjen. I natt har jag drömt hela natten att jag var på bb för det var dags. Konstigt det där med drömmar att dom kan vara så himla verkliga så verkliga att man tror at det är sant när man vaknar. 
Mer och mer så börjar jag tro att det är en liten pojke där inne men M tror att det är en tjej så vi får se=). Spännande är det i alla fall. 
 
Våran lilla prinsessa då, ja hon har nog börjat komma in i en treårs trots. För hon är envisare än en åsna vissa stunder. Herregud, ja vad säger man?  I bland tror jag att vi är för lika varndra. Men samtidigt är hon helt underbar. Så himla gosig , kramig, snäll och duktig. Undra hur man själv var i den här åldern? 
Är det någon mer som känner igen sig? 
 
 
Tuva går ju bara kl. 9 - 14 på dagis nu förtiden tisdag-torsdag och det är himla skönt. Vi får längre helger tillsammans samtidigt som vi får mer tid att bara vara. Hon trivs som fisken i vattnet med det och även vi. För jag tror ändå att det är viktigt att hon får sina 15 timmar på dagis för att leka med sina kompisar som hon har där. Samtidigt som hon får lite egen tid från oss. Men det finns ju inget mer underbart än när hon kommer och springer och slänger sig i famnen när hon ska hämtas. Älskade unge ♥.
 
Nej nu ska jag laga klart det sista till middagen, sen blir det baka bröd, leka i badet innan det är nattning för skruttan. 
 
Kram M

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0