I väntans tider!


Hej på er fina! Vet inte var jag ska börja riktigt men det har varit en tuff period för oss här hemma. En riktig prövning men tillsammans blir man starkare:).

Kvällen efter att vi suttit med Tuvis på akuten så hamnade älsklingen på akuten som slutade med att dom blev tvungna att lägga in honom. Han har sökt för magproblem sen i februari men dom har bara skickat hem honom med Alvedon som han inte ens klarar av att äta just för magen. Nu hade han även 40,2 graders temp. som inte ville ge med sig utan det tog tre dagar innan dom fick ner den och sänkan. Han blev inlagd över helgen och fick komma hem måndag eftermiddag tack vare att vi går i väntans tider. Men han har förmodligen en inflammation/ infektion i buken så han väntar på att få göra fler undersökningar. Jag var helt knäckt under tiden han låg inne eftersom man inte visste om han skulle få komma hem , tänk om vattnet går ska jag få föda själv? Men nu hade vi tur att det inte gick och att han fick komma hem.
Hur mår han nu då? Jo då det e långt i från bra men han tycker det är skönt att få vara hemma tills det blir dags för undersökningar för då ska han läggas in.

Bebis då? Den ligger där inne och gonar på sig. Tror att det har hänt så mycket nu att det beror lite på det för kroppen har ju varit helt ur balans både psykiskt och fysiskt. Vi har gått över fyra dagar nu men nu vill vi att skrutt ska komma ut tills oss. Har ni något bra tips på att få igång det eller är sånt bara inbillning? Vad tror ni? Själv tror jag att det startar när kroppen och bebisen är redo men tro mig det har blivit många promenader i backar och trappor:)

Innan älsklingen åkte till jobbet i dag så beställde vi äntligen Tuvas dagis bilder. Tänkte att jag skulle lägga upp en av dom, det var inte den bästa av bilderna men det var den jag fick till mobilen. Våran sötis <3

Kram M

Sjukhusbesök!


Ja vad säger man i bland blir det inte som man tänkt sig helt enkelt. Våran torsdags kväll blev besök på akuten med skruttan. Vi ringde 1177 och det slutade med att dom bokade en tid åt oss. Eftersom hon haft 40 graders feber nu sen i måndags och i dag bara kissat två gånger, äter inte och knappt dricker.

Tog ett tag innan vi fick
komma in och efter att två läkare undersökt henne så fick vi äntligen svar. Jätte hög sänka, röd i höger öra, inflammation i övre luftvägar. Dock trodde dom urinvägsinfektion men efter en timmes väntan så kissade hon och inget syntes. Men nu är det antibiotika som gäller för hennes del så nu hoppas vi på att detta ska vända här hemma.

Nu ligger mina älsklingar här och sussar gott så jag funderar på att göra dom sällskap. Nya tag i morgon och förhoppningsvis en lite piggare tjej:).

Natti natti kram M

Usch så arg man blir!


Hej på er! I dag känner jag mig lite irriterad. Var det nån mer än jag som såg Kalla Fakta i går kväll från Parken Zoo i Eskilstuna?
Usch, fy och bläää säger jag bara. Jag trodde inte det var möjligt att missköta djuren som dom gjort/ gör där. Med dagens kontrollanter borde det inte vara möjligt att misshandla djur på detta sett. Värst av allt tyckte jag var när dom visade alla dessa döda djur i frys rummet, usch!!! Oskyldiga djur som dött på grund av stora brister och sedan mörklägger man allting och låtsas som ingenting. Varför har ingen vågat satt ner foten tidigare när man vetat hur det pågått, trodde man var djurvän när man jobbar på dessa ställen, men det verkar inte så! Usch det gör ont i en efter att ha sett inslaget men det var också på tiden att det kom fram till ytan.

Dessa ställen åker man med sina barn. Men jag är väldigt glad att jag inte har bidragit till denna djurpark.

Men jag står för det jag tycker och tycker att det är skandal. Hoppas hela ledningen och parken får ett ordentligt straff för det som skett.

Kram M

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0