Fyra bröllop och en bergavning....

Usch i dag har varit en rolig dag men samtidigt en jobbig. Haft super mycket på jobbet med fyra bröllop att stå i men det har även hänt en del tråkig heter.

En nära släktings fru somnade in i dag klockan ett på dagen. Går inte att beskriva med ord hur man känner.....det är hemskt fyrtiofem år gammal. Livet är så himla orättvist!! Tänk dig tanken att din mamma inte kommer finnas med i ditt liv och din uppväxt...... 
Men nu slipper du lida av alla smärta, och alla slipper se hur ont du har. Sov gott, du kommer alltid att finnas i våra tankar ♥. Jag tänker på er alla!!

Inte nog med det så har det hänt mera, min syster fick åka hem tidigare från semestern för att hennes häst är dålig, finns heller ingen annan utväg än att avlida den. Även fast det är ett djur som kommer dom oss männsikor otroligt ära. Många kramar till dig finns här om du vill prata.

Usch vilken dag, men kvällen bjöd på en trevlig femtio års middag. Nu blir det sängen för att sen gå upp tidigt för att jobba. Efter det vidare hem för fix och bröllop.

God natt

Min underbara dotter!!

I dag har det barit full fart igen. Började jobba klockan nio och från det till klockan tio över fem var det fullt ös. Mycket kunder samtidigt som beställningar skulle göras och nya data systemet installeras vilket tog hela dagen. Säger bara suck åt skatteverkets regler. Det sjuka är att några av dom som de ville komma åt klarar sig ju fortfarande medans vi andra får snällt följa reglerna , annars blir det dyrt. Men nu är det klart och funkar som det ska. Slutade tio över fem i dag eftersom jag var tvungen att åka fram och tillbaka till uppsala lite snabbt efter jobbet för att hitta en bh till klänningen på lördag.
När jag kom hem för att byta om och hämta bilen så satt lillskruttan på golvet. Men när hon såg mig så skrattade hon glatt och kröp fort fram medans hon pussades med munnen. Sedan skulle hon upp i famnen för att få en puss ♥. Ååå min underbar dotter hon är så himla söt och snäll. Världens finaste!!

Efter trippen till uppsala så gjorde jag och älsklingen räkmacka...mums va gott det var! Vi avnjöt den tillsammans med att äntligen kolla på Snabba Cash.
Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen egentligen, hade förväntat mig mycket mer av den. Ingen som jag skulle kolla på en gång till.
Men något positivt var i alla fall att under tiden så färgade älsklingen håret på mig=). Blev mörkt igen, kanske lite tråkigt på sommaren men jag trivs otroligt bra i det.

Nu blir det sängen natti natti

Otroligt kul!

I dag har det varit fullt upp. Men en otroligt rolig och skön dag. Har jobbat...ååå va kul det var!! Längtar tills i morgon då det är dags igen. Jobbar även fredag och lördag denna vecka, känns super bra. Så skönt att komma ut och även få känna att man bidrar med lite pengar tilll familjen. Har inte tagit ut några mamma dagar nu på två månader, men istället spar vi ju dagar. Men det är ju toppen att man då kan komma ut lite och jobba. Nu när man varit hemma ett bra tag från jobbet och kommer tillbaka så känner man verkligen hur man älskar det. De är ju så kul när kunderna blir glada av att se en på jobbet igen för uppskattning kan man ju aldrig få för mycket av och det är väl så det ska vara???

Nu blir det sängen för att orka upp i morgon och direkt efter jobbet så blir det uppsala för att inhandla en bh till klänningen som jag ska ha på lördag. Hoppas jag hinner in bara innan dom stänger!!!

God natt på er, dröm sött

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0