Vilken eftermiddag!

Å den här dagen har varit toppen men fullspäckad. Vi började lördagen som vanligt med bad. Tänka sig det blev lika succé i dag som alla andra lördagar. Tuvas nya favorit är rusch kanan!
Efter så blev det sovtajm för skruttan och jobb för mig. Det var mycket förberedelser som skulle ske före klockan sexton. För då började våran mingel kväll ett trettiotal glada tjejer i alla åldrar kom för att få inspiration inför julen och massa höst ideér. Kvällen blev såååå lyckad och alla hade trevligt och var så nöjda och glada. Mycket prat, skratt och massa shopping blev det.
Men nu är man ganska mör så sängen lockar noge nog. Kom precis på att min älskling får jobba en timme längre på sitt nattskift eftersom klockorna ska vridas tillbaka. Å jag älskar den kommande dagen, tanken att veta att man med gott samvete kan ligga en extra timme i sängen för klockan skulle ju ha varit, som man alltid säger. Så i morgon kommer jag att njuta hela dagen då man har en timme till godo. Men däremot så hatar jag när det är åt andra hållet för den dagen blir bara stress för mig och helt fel.
Men morgon dagen kommer bjuda på lek och bus med en underbar vän och hennes familj.

Sov sött

Två underbara dagar!!

Nu är vi hemma igen efter två helt underbara och fantastiska dagar i Stockholm. Det bjöds på massa god mat, mys och shopping. Jag hittade mitt nya shopping paradis, Nacka Forum helt magiskt å vad med affärer.
Överraskningen som jag fick var helt underbar men kommer dock inte berätta här vad det var. I går var vi till och med och tränade på hotellet men det får man sota för i dag för satans vilken träningsvärk jag har :).
Tuva hade det toppen undertiden vi var borta men hon blev super glad när vi kom hem igen. Å sååå vi längtade efter skruttan i går.
Just det jag shoppade två par byxor, två behåar, trosor och så bollhavs bollar till sessan och hon älskar dom så hon busar nu=). Blir nog fler i födelsedags present.

Nu blir det middag hos mammsen!!

Kramar

Packar och full av förväntan!!

Hallå i stugorna! Dagen har tillbringas med tvätt, tvätt och mera tvätt. Som sagt efter den långa renoveringen så får man ett berg så man nu får börja beta sig igenom. Men det är ju så otroligt mycket lättare att tvätta tex, sängkläder när man nu har tummlaren inkopplad=). När jag inte tvättat så har jag förberett packningen inför morgondagen då vi beger oss iväg...jippi!!! Ååå vad mysigt det ska bli samtidigt som vi blir mer och mer införstådda att vi ska vara utan våran sessa i två dagar. Älsklingen tyckte att vi skankse ska ta med henne eller varför inte åka och hämta henne på onsdag. Men efter en del prat så vet vi att hon kommer ha det så kul. Å även vi!! Blir massa pussar och mys när vi kommer hem igen.

Mitt upp i allt så har vi ändå insett att det börjar bli vinter och vi behöver vinterdäck + fälg men satans vad dyrt det ska vara. Men nu ser det ut som vi hittat nya till ett bra pris!!! Eller bra och bra det tycker man väl aldrig men så bra det kan bli i alla fall.

Försäkringskassan: -Ja vad säger man ??? Mitt bank id har strulat och i går när det äntligen ville funka så kunde jag inte signera mina dagar...åååå suck. Irriterad blev man och insåg att man skulle få skicka in papper vilket betyder lååååååång tid innan man får pengar. Men nu på kvällningen så tänkte vi att vi provar en sista gång och vips vops så funkade det, så sköööönt! Då kanske man får pengar denna månad eller några korvören som man säger.

I morgon innan vi beger oss i väg så ska jag gå med p och barnen till bvc för vägning. Ska bli kul och se hur mycket mitt ♥ nu väger för det känns att hon vuxit på sig. Men försig hon växer ju så otroligt på längden hela tiden men vi får se i morgon.

I dag när vi var nere på jobbet och sa hej så kom det kunder hela tiden och Tuvis gjorde ju inget annat än å charmade allihopa som vanligt med sitt underbara leende och skratt. Ååå hon är för go!!

Funderingar över vad tuva ska få i julklapp och födelsedags presnt fortskrider och i dag hittade jag något så fint. Å jag tror hon kommer bli helnöjd. Har även en del andra saker på g som jag vet att hon gillar=).

Nu blir det mera packning, plock och sedan dags för sängen så man får sin skönhets sömn.

Kram på dig

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0