Stora tjejen 💞

Hej vacker! 
Vilken helg vi haft. Fredag morgon började vi med skönsång för våran stora tjej som fyllde sex år. Herregud vad har åren tagit vägen. Har så svårt att förstå att jag varit mamma åt denna underbara, genom snälla, Goa och envisa tjej i sex år. Men det är med glädje och värme i hjärta. Att få följa och se hennes utveckling är otroligt och man blir så stolt. Men det har inte bara varit guld och gröna skogar, vi har våra duster. Dock glömmer man bort dom fort. 
Tuva var i skolan på dan och jag hämtade henne klockan ett. Då åkte vi till hamnfrisören och tog hål i öronen. Hon var så duktig! På kvällen blev det fullt hus och kalas för våran älskade tjej som sedan somnade hel nöjd. 

För sex år sedan och nu fortfarande lika vacker och söt 💞. 


Nyvaken tjej. I väntan på håltagning.


Grattis mitt älskade underbara barn ❤️. 

I går hade vi en underbar kväll i goda vänners sällskap här hemma. Vi var tio personer och vi bjöd på mat och dricka. Vilken lyckad kväll det blev med massa skratt. Helt underbart vilka underbara vänner vi har. Det blev en sen kväll dom sista gästerna gick hem kvart i tre i natt. 
Men helt klart en kväll vi kommer minnas länge. 
Tusen tack för att ni kom ❤️. 

I dag har vi inte gjort många knop förutom att plocka undan efter gårdagen. Resten av kvällen blir lugn och skön med massa mys. För i morgon bitti ska vi upp tidigt och gå på lucia firande på Melvins dagis. 

Kram M 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ÄlskadeBarn

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0