Stora killen 💙

Hej underbara du! 
I dag har jag haft en ledig dag med lilleman. Vi började dagen med att lĂ€mnaTuva pĂ„ skolan och dĂ€refter Ă„kte vi till coop och handlade. Melvin ville Ă€ta frukost med mormor pĂ„ affĂ€rn sĂ„ det gjorde vi. 
NĂ€r vi kom hem gick lilleman ut en stund och jag stĂ€dade undan hĂ€r hemma. Lunchen Ă„t vi tillsammans med min fina vĂ€n. SĂ„ mysigt och trevligt, alltid lika roligt att ses. 

Melvin gjorde sig fin lagom tills att vi skulle Ă„ka 💙. 


Vi hĂ€mtade Tuva klockan ett pĂ„ skolan sen Ă„kte vi hem och myste innan det var dags för fotbollstrĂ€ning för skruttan. Melvin var med och tittade pĂ„ i dag och Tuva tyckte det var jĂ€tte roligt. 
Under tiden var M hemma och monterade ihop Melvins nya cykel. 

Efter middagen vĂ€ntade nĂ„t spĂ€nnande för Melvin. Sen han slutade med flaskan har han fĂ„tt haft napp och nu tyckte vi det var dags för den att försvinna innan han blir allt för fast. SĂ„ en repris frĂ„n pĂ„skas fick det bli. Det ringde pĂ„ dörren och utanför lĂ„g ett brev frĂ„n kaninen denna gĂ„ng. Han skulle lĂ€mna napparna i brevlĂ„dan till harungarna som nu behöver nappar och i lekstugan fanns en överraskning. Den hĂ€r gĂ„ngen tvekade han inte ens utan hĂ€mtade napparna fort, lag dom i brevlĂ„dan och tillsammans med Tuva sĂ„ sprang han till lekstugan och dĂ€r hittade han en cykel. 

Nu hade vi Ă€ndĂ„ tĂ€nkt köpa en cykel och gjorde tvĂ„ flugor i en smĂ€ll och tog tillfĂ€llet i akt med napparna. 
Han blev sĂ„ glad och tyckte att den var sĂ„ fin men nĂ€r vi kom till framsidan sĂ„ gick han till brevlĂ„dan och tittade och hans min var oslagbar nĂ€r kaninen redan hunnit hĂ€mta napparna. 








Resten av kvĂ€llen cyklades det för fullt och han Ă€r sĂ„ stolt över cykeln. 
Han frĂ„gade efter nappen en gĂ„ng innan han somnade sen var det inget mer med det. 
Ni kanske tycker vi Ă€r konstiga som gör det pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet med belöning men för oss Ă€r det sjĂ€lvklart att man ska bli stolt och glad nĂ€r man lĂ€mnar nappen och inte behöva grina floder och det har funkat toppen pĂ„ bĂ„da vĂ„ra barn. 

Nu sover bĂ„da sött och jag sitter i soffan och degar. Bara strunt pĂ„ tv:n men sĂ„g nyss att prins Carl-Philip och Sofia fĂ„tt sin bebis, Stort Grattis till er ❀. 

Kram M 



Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni Àr det finaste jag vet!

RSS 2.0