Idre fjäll 💜

Hej vacker! 
I fredags morse klockan sju lastade vi in barnen och packningen i bilen. 
Sedan började vi vår resa till Idre fjäll tillsammans med min systers familj.
Resan upp gick super bra, barnen sa knappt ett ord. Väl framme hämtade vi nyckeln till stugan och åkte och handlade. Jag hade gjort lasagne hemma som vi hade med oss och åt till lunch. På eftermiddagen åkte vi ner och hyrde skidutrustning och resten av kvällen boende vi in oss i vår åtta bädds stuga. 
Bajs paus...


Utsikten från vår stuga! 
I lördags morse var barnen, pirriga och otroligt förväntansfulla. Första gången på slalom skidor för alla tre. 
Men jag kan säga att dom imponerade stort. Så duktiga! Efter en dag i backen åt vi middag och sedan åkte vi alla ner och badade på kvällen. Efter det blev det en stund i spelhallen. Runt halv nio kom vi tillbaka till stugan med tre super trötta barn som somnade strax därefter. 


I går blev det ytterligare en underbar dag med blå himmel och sol. Idre fjäll visade ännu en dag upp sin vackraste sida. 
Frukost och sedan ut i backarna.
 Vi började dagen i Askeland där barnen fick öva på att svänga och Melvin lärde sig att åka knapp lift. Till lunch grillade vi korv i backen sedan åkte vi lite till innan vi åkte hem en sväng. Eftermiddagsåkning blev det ingen för mig, Melvin och Larssans mamma Inger. Melvin var helt slut i benen så vi tyckte det var bättre att han fick vila. 
Men M, Tuva, Fritz, L och syrran drog ut igen i backarna. Eftersom barnen var så otroligt snabb lärda så blev det dom stora backarna resten av dagen. 

Jag, Inger och Melvin tog en underbar promenad i det vackra vädret och boostade massa energi. 
Vilken vacker natur! 

Efter promenad och handling tog vi oss hem till stugan igen. Jag lagade middag och resten varvade ner en stund. 
Som hungriga och utsvultna djur åt alla glatt. 
Sen hann vi vila en stund innan det var dags för bowling för hela slanten. 
Första gången för Tuva och Melvin. 
Till lillemans förtjusning var det disco bowling och han dansade från och till hela tiden. Barnen tyckte det var super kul och har redan planerat att spela nästa gång vi åker upp. 
Efter bowlingen fick barnen köpa snacks och spela i lekhallen en stund. 

I morse tog vi alla lite sovmorgon innan vi begav oss ut i dom stora backarna. Även melvin var med men han åkte mellan pappas ben. 
Efter två timmar åkte jag, melvin och syrran tillbaka till stugan. Dom andra åkte på någon timme till. 

Jag tog en varm dusch och sedan blev det packning. När M och Tuva kom tillbaka så åt dom lunch, böt om och nu sitter vi i bilen påväg hemåt igen. 

Barnen slocknade näst intill direkt. 
Vädret är inte roligt för det snöar massor  men vi får köra försiktigt hellre att det tar en timme längre hem än beräknat. Vi har haft fyra underbara dagar här uppe i Idre fjäll. Barnen har kämpat på och varit jätte duktiga och dom imponerade som sagt på oss alla i backarna. 

Tusen tack för ett minne vi sent kommer att glömma ❤️. 

Kram M Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni är det finaste jag vet!

RSS 2.0