Stor dag 💜

Glad pĂ„sk kĂ€ra du! 
I gĂ„r var det lĂ„ngfredag och hela familjen var lediga tillsammans. 
En jobbar kompis till M och hans barn kom hit vid tio pĂ„ morgonen och barnen lekte och hade sĂ„ kul hela dagen. M och J meckade fyrhjuling och jag roade mig med barnen. 
Efter lunch tog jag med Melvin och Noel ut till coop dĂ€r det var fullt med traktorer och lantbrukar uppror. Tuva och Lucas var kvar hemma med papporna. 
Grabbarna tyckte det var sĂ„ kul med alla traktorer och dom fick sitta i tvĂ„ varav en var min lillebrors och killarna var överlyckliga. 




NĂ€r J och barnen Ă„kte hem för att förbereda inför kvĂ€llen sĂ„ hoppade hela familjen in i duschen för att göra oss redo för middag hemma hos dom. 
Det blev grill premiĂ€r och Gud sĂ„ gott det var! Sen lekte barnen och vi avslutade med film i deras bio rum, sĂ„ hĂ€ftigt. En toppen dag och kvĂ€ll med fyra barn som var helt slut nĂ€r vi Ă„kte hem, men barnen lekte jĂ€tte bra ihop. 

I dag har jag jobbat nĂ„gra timmar och vilket ös vi hade, super kul! Efter jobbet Ă„kte jag direkt hem och hĂ€ngde upp paket i trĂ€dgĂ„rden. Det var en stor dag för lilleman. PĂ„skharen kom nĂ€mligen och lĂ€mnade ett brev. 
Ni som kĂ€nner Melvin vet att hans flaska och vĂ€lling har varit hans allt och trygghet Ă€nda sedan han var liten. Men i dag var det dags att lĂ€mna det till pĂ„skharens harungar. 
Melvin fick ett brev pĂ„ bron dĂ€r det stod att han nu blivit stor och om han lĂ€mnade flaskan och vĂ€llingen i brevlĂ„dan sĂ„ kunde han gĂ„ till baksidan. 

Melvin funderade en stund innan han bestĂ€mde sig. Vi var inte alls sĂ€kra pĂ„ om det skulle funka men det gjorde det. Han lĂ€mnade ifrĂ„n sig flaskan och vĂ€llingen i brevlĂ„dan och gick till baksidan. DĂ€r i trĂ€det hittade han tvĂ„ paket frĂ„n pĂ„skharen och han blev super glad. 
Men nĂ€r vi skulle gĂ„ in sĂ„ tittade han i brevlĂ„dan men vĂ€llingen och flaskan var borta. 
Inge grin eller sÄ men lite fundersam.
 Vi talade om att pĂ„skharen hĂ€mtat det till sina harungar. 
I paketen fanns det tvÄ transformers gubbar och han blev överlycklig och började leka medan jag gjorde mig i ordning inför pÄskmiddag hos Lena och Loffe ( M:S bonus mormor och morfar).
Det blev en mysig efter middag med mĂ„lning av Ă€gg, lek och jĂ€ttegod mat. 


Vi kom hem för en stund sedan och Melvin kollade i brevlĂ„dan och frĂ„gade efter flaskan men det gick jĂ€tte bra. 
Han kröp ner hos mig i soffan och somnade ganska sĂ„ pĂ„ en gĂ„ng. 
Trodde faktiskt att det skulle bli tiger tĂ„rar men inte dĂ„, spĂ€nnande och se om han vaknar i morgon bitti och vill ha flaskan. Vore sĂ„ skönt nu om detta funkar för flaskan har det varit sĂ„nt stoj och panik om varje dag efter dagis sĂ„ nu hĂ„ller vi tummarna! 
Stora killen, sĂ„ duktig💜. 
HĂ„ll i er i dag Ă„t han till och med Janson frestelse đŸ‘đŸ».

Nu blir det mys i soffan och i morgon vĂ€ntar mer pĂ„skfirande hos mamma med syrran och hennes familj. 

Glad pÄsk till er alla massa kramar





Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet som egenföretagare, mamma och sambo!

Ni Àr det finaste jag vet!

RSS 2.0